ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές 90€

Βερνίκια Renner

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων της RENNER ITALIA. Η RENNER ITALIA παράγει τις πιο αξιόπιστες, σύγχρονες και καινοτόμες επιστρώσεις ξύλου με σεβασμό στο περιβάλλον και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά.
Βερνικια Renner Νερού Εξωτερικής Χρήσης

Νερού Εξωτερικής Χρήσης

Είναι μαλακά όπως το δέρμα και διαφανή όπως το νερό που περιέχουν. Αλλά είναι μοναδικά στην αντοχή τους και στις καιρικές συνθήκες.

Το υπαίθριο ξύλο, προστατευμένο από την σειρά Aquaris της Renner, αντιστέκεται στην υπεριώδη ακτινοβολία, τη βροχή, τη ρύπανση, το αλάτι, τον πάγο και τις θερμές θερμοκρασίες. Επίσης χρησιμοποιώντας αυτή την σειρά τα ξύλινα παράθυρα και τα παντζούρια σας θα έχουν υψηλές μονωτικές ιδιότητες και θα σας βοηθήσουν στην μείωση του ενεργειακού κόστους για εσωτερική θέρμανση.

Νερού Εσωτερικής Χρήσης

Γεμίστε το σπίτι σας με ομορφιά.

Πλούσια σε χρώματα και εφέ. Κομψό και απαλό. Πολύ ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτά ειναι τα χαρακτηριστικά της σειράς Aquaris για εσωτερικούς χώρους.

Αυτή η σειρά δημιουργήθηκε για να ενισχύσει και να προστατεύσει τα έπιπλα και να τα καταστήσει διαχρονικά στην πάροδο του χρόνου. Τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές, τις εκδορές και τους χημικούς παράγοντες και προστατεύουν τα έπιπλα από την φθορά της καθημερινής χρήσης.

Είτε είστε σχεδιαστής ή κατασκευαστής επίπλων, τεχνίτης ή επαγγελματίας επιλέξτε τις αισθητικές λύσεις και τις καλύτερες επιδόσεις που μπορεί να σας προσφέρει η Renner με σεβασμό στο περιβάλλον!

Βερνίκια Renner Νερού Εσωτερικής Χρήσης
Βερνίκια με Βάση Διαλύτη

Βερνίκια με Βάση Διαλύτη

Παράδοση και νεωτερικότητα.

Τα προϊόντα με βάση διαλύτη της Renner Italia μεταφέρουν τα πλεονεκτήματα των πιο σύγχρονων τεχνολογιών επίστρωσης στα πιο παραδοσιακά προϊόντα επίστρωσης ξύλου.

Επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας : συνθετικά, νίτρου, πολυουρεθάνης, ακρυλικά και πολυεστερικά.

Το φάσμα πιθανών εφαρμογών ευρύ : ανοιχτού πόρου ή κλειστού πόρου ξύλο, από γυαλιστερό έως ματ τελικό αποτέλεσμα, χρωματισμένο ή διάφανο.Όποια και αν είναι τα αντικείμενα που χρειάζεστε για την επίστρωση ή το χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, τα προϊόντα με βάση διαλύτες της Renner Italia είναι συνώνυμα των υψηλότερων προτύπων.

Εφέ

Δώστε το προσωπικό σας στυλ στα έπιπλα σας!

Η Renner διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων κατάλληλο για τεχνοτροπίες.

Πατίνες – decape : είναι μία διακοσμητική τεχνική, ένας τύπος παρέμβασης στο ξύλο που περιλαμβάνει την αφαίρεση του επιφανειακού στρώματος της βαφής. Η δύναμη αυτής της διακοσμητικής τεχνικής είναι η ανάδειξη του φθαρμένου αποτελέσματος των ξύλινων επίπλων, μετατρέποντας τα σημάδια φθοράς σε στυλ.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης εφέ κρακελέ, εφέ αράχνη, εφέ δέρματος, εφέ πάγου, εφέ μετάλλου, εφέ μαρμάρου, εφέ βούρτσας, κεραμικό εφέ.

Βάλτε την φαντασία και εμείς τις τεχνικές!

Vernikia gia eidika efe
Βερνίκι Κερί Μέλισσας

Κερί Μέλισσας

Σερβίρετε το φαγητό πάνω σε ξύλινη επιφάνεια και εντυπωσιάστε!

Το κερί μέλισσας είναι ένα οικολογικό βερνίκι ειδικό για ξύλινες επιφάνειες που προορίζονται για τρόφιμα. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στην ξύλινη επιφάνεια και τη καθιστά κατάλληλη για τρόφιμα. Ιδανικό για ξύλινες πλάκες σερβιρίσματος, ξύλα κοπής κ.α.

Κάντο Μόνος Σου

Με τα προϊόντα Rio Verde ένας απλός ιδιώτης μπορεί να εξασφαλίσει επαγγελματική ποιότητα, με ταυτόχρονη ευκολία στη χρήση. Τα βερνίκια Rio Verde είναι έτοιμα για χρήση και αποτελούν ιδανικά εργαλεία για μικρές και μεγάλες εργασίες της καθημερινής ζωής. Με την γκάμα προϊόντων που προσφέρει η Renner, η προστασία, η ανάδειξη της ομορφιάς, το καθάρισμα και η επιδιόρθωση των επίπλων και κουφωμάτων γίνεται παιχνίδι. Τα προϊόντα Rio Verde περιλαμβάνουν προϊόντα νερού, αλλά και τα παραδοσιακά προϊόντα διαλυτικού.

Για περισσότερες εφαρμογές και ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρείας

https://www.vernicirioverde.it
βερνίκια Rio Verde
Επιβραδυντικά Βερνικια

Επιβραδυντικά Βερνίκια

Τα βραδύκαυστα βερνίκια της Renner Italia επιτυγχάνουν την καθυστέρηση της εξάπλωσης της φωτιάς στα ξύλινα μέρη σε περίπτωση πυρκαγιάς. Συμμορφώνονται με τους κανόνες αντίδρασης ή και αντίστασης της πυρκαγιάς που προσδιορίζονται από το νόμο και πληρούν όλες τις προδιαγραφές διαθέτοντας τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ως προς την ποιότητά τους.

Παράλληλα και τα έγχρωμα τελειώματα υπάγονται στην Class 1-RAF-P με πιστοποιητικά από επίσημους οργανισμούς. Τα προϊόντα επιβράδυνσης πυρκαγιάς είναι χρήσιμα για δημόσιες υπηρεσίες όπως αερολιμένες, σταθμοί τραίνων, ξενοδοχεία, τράπεζες, μουσεία και όλα τα δημόσια κτίρια.

https://vernicifirewall.it

Παρκέ

Κάθε παρκέ είναι μοναδικό

Ξύλινα δάπεδα είναι μεταξύ των δημιουργιών που προσδιορίζουν τα μέρη στη ζωή μας. Πάνω τους εναποθέτουμε τις ιστορίες και τις φιλοδοξίες μας

Για το λόγο αυτό, η Renner Italia αποφάσισε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή και δημιούργησε την σειρά SOLID είναι η φιλική προς το περιβάλλον

Η σειρά SOLID με βάση το νερό δημιουργήθηκε με σεβασμό για τον άνθρωπο. τόσο στον τεχνικό όσο και σε εκείνους που επέλεξαν το ξύλο για τα σπίτια τους.

https://www.solidrenner.com/en/
Κάθε verniki για παρκέ είναι μοναδικό
Pournaras.net
Το καλάθι σας