ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές 90€

Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημά μας πραγματοποιεί αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier και συγκεκριμένα με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και με πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη αντικείμενα. Εάν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με courier της επιλογής σας το κόστος των μεταφορικών αφαιρείται από την παραγγελία και το επιβαρύνεστε εσείς κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Αποστολή Παραγγελίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας ενημερώνουμε πως οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι και τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα θα παραδίδονται στην εταιρία μεταφορών την ίδια μέρα. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται πέραν αυτού του ωραρίου θα παραδίδονται στην εταιρία μεταφορών την επόμενη εργάσιμη.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τους χρόνους παράδοσης για χερσαίους προορισμούς είναι 1-2 εργάσιμες , για νησιωτικούς και δυσπρόσιτους είναι 1-3 εργάσιμες. Οι μέρες παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθούν αν μεσολαβούν αργίες ή υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας όπως ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αποστολή στην Ελλάδα

Για την Ελλάδα το κόστος μεταφοράς των προϊόντων ανέρχεται στα 3,90€ εκτός των προϊόντων που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες, όπου το κόστος τους ανέρχεται στα 9€ ανά προϊόν.

Ειδικές Κατηγορίες Προϊόντων

  • Νεροχύτες Κουζίνας
  • Ανοξείδωτοι Νεροχύτες
  • Νεροχύτες Γρανίτη
  • Συνθετικοί Γρανιτένιοι Νεροχύτες

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου, η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου με μεταφορική εταιρεία με κόστος 6.00 €, ενώ δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

Αποστολή στην Κύπρο

Για την Κύπρο το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 10 € ενώ αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 100 € τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πολιτική Δωρεάν Μεταφορικών

Στο κατάστημα μας ισχύει γενικός κανόνας Δωρεάν Μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός των προϊόντων που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες, οι οποίες αναφέρονται παραπάνω.

Pournaras.net
Το καλάθι σας