ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 90€
(δείτε ποια προϊόντα εξαιρούνται)

Η Εταιρεία

Είμαστε μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή παρουσία στο χώρο. Με συνεχή εκπαίδευση και έχοντας δοκιμάσει πρώτοι όλα τα προϊόντα μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Η εταιρία ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ με έδρα τις Σέρρες δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών επιπλοποιίας και ειδών κιγκαλερίας από το 1991.

Τώρα η δεύτερη γενιά είναι εδώ για να συνεχίσει τον δρόμο που χάραξε ο ιδρυτής της Χρήστος Πουρνάρης που με την σύζυγό του Άννα κατάφεραν να κάνουν το όνομα ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ συνώνυμο της αξιοπιστίας.

Με εφόδια την πολυετή πείρα μας στο χώρο καθώς και την εμπιστοσύνη που κερδίσαμε από τους πελάτες μας ,οδηγούμαστε στο μέλλον έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις.

Στην επιχείρηση μας εξελισσόμαστε διαρκώς πάντα με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση και ικανοποίηση, βελτιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Έτσι, ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας πλέον και μέσω του διαδικτύου.

 • Στοιχεία Επιχείρησης
 • Διεύθυνση
  Π.Γρηγορίου & Σπετσών
  Σέρρες, Τ.Κ 62125
 • Τηλέφωνο
  Τηλ: 23210-59146
  FAX: 23210 – 45911
 • Email
  info@pournaras.net
 • Αριθμός ΓΕΜΗ: 11411852000
  ΑΦΜ: 127120873
  ΔΟΥ: ΣΕΡΡΩΝ
Pournaras.net
Το καλάθι σας